Klikk og hent

GERBING B12V-8000 BATTERY KIT

GERBING B12V-8000 BATTERY KIT
Varenr.
5891-02-00
Lager
Midlertidig utsolgt
Pris
kr 2 499,00

Kvantumsrabatt

Loading...

B12V-8000KIT
Kraftig oppladbart 12V 8 Amps Litium-Ion batteri, med mikroprosessorteknologi. 8 Amps Lithium Polymer 12 Volt batteri, er det kraftigste batteriet i Gerbings kolleksojn av batterier. Batteriet levers med neoprenebelte som batteriet kan oppbevares i under bruk. Batteriet veier kun 600 gram, er veldig lite og kan brukes med alle 12 volt produkter fra Gerbing.

Batteriet bruker ca 5 timer på å fullades og er garantert omtrent fem hundre ladesykluser. Som for alle andre Li-Po batterier fra Gebring har denne 12V-800KIT ingen minneffekt i batteriet. Du kan lade den hele tiden, du trenger ikke å tømme det. Faktisk anbefaler vi at du lader det når du kan, fordi det vil holde batteriet i best mulig stand. Forsikre deg om at du alltid holder batteriet 25% ladet, fordi dette vil holde batteritiden på batteriet høyere.

Batteriet fungerer bare når det er koblet til et oppvarmet produkt. Hvis du setter støpselet på det oppvarmede plagget i batteriet, kan du trykke på + -knappen i ca 2 sekunder. Du vil se sifferet 3, noe som betyr at dette er batteriets effekt. Med knappen - kan du senke effekten til 2 eller 1, for å gjøre plagget mindre varmt. Jo lavere innstillingen er, desto lengre batteridriftstid har batteriet. Etter et par sekunder endres sifrene til 1-9 for å vise hvor mye strøm som er igjen på batteriet.

Det følger med en fjernkontroll, slik at du ikke trenger å ta batteriet ut av beltet for å justere varmen. Du kan varme deg selv med et trykk på en knapp!

  MENY

  Informasjon

  NYHETSBREV
  Ved å melde deg på vårt nyhetsbrev godtar du vår personvernpolicy
  Din nettleser er utdatert!

  For å kunne bruke alle funksjoner på nettsiden må du oppdatere nettleseren. Oppdater min nettleser nå

  ×